Antonia Petre​

WhatsApp Image 2024-04-15 at 22.15.40_2e6394a5

Despre mine

Sunt absolventă a cursurilor de canto popular de la Casa de Cultură Câmpina, unde mi-am dezvoltat și perfecționat abilitățile vocale sub îndrumarea unor profesori experimentați și pasionați de muzica tradițională. Experiența mea academică în acest domeniu a fost punctul de plecare în cariera mea muzicală, oferindu-mi fundația solidă necesară pentru a excela în interpretarea cântecului popular.

Pe lângă talentul meu vocal, am fost activă și în domeniul dansului, fiind dansator profesionist în cadrul ansamblurilor folclorice Ghiocelul al Casei de Cultură Câmpina și Perinița, aparținând Centrului Județean de Cultură Prahova. Experiența în aceste ansambluri m-a ajutat să îmi îmbunătățesc nu doar abilitățile de dans, ci și să înțeleg mai bine ritmul și dinamica muzicii populare, elemente esențiale în interpretările mele.

Am avut onoarea de a fi solist în aceste ansambluri, un rol care mi-a permis să îmi pun în valoare vocea și să contribui activ la promovarea folclorului românesc. Participarea mea ca solist și dansator în cadrul mai multor festivaluri de gen, atât în țară, cât și în străinătate (Grecia, Ucraina, Macedonia, Bulgaria), a fost o oportunitate de a împărtăși cultura noastră unică cu un public internațional, consolidându-mi renumele ca interpret de muzică populară.

Melodic Band București – Descoperă o altă perlă a formației noastre, alăturându-ne eforturilor noastre muzicale, este Antonia Petre, absolventă a cursurilor de canto popular de la Casa de Cultură Câmpina. Cu experiență vastă ca dansator profesionist în ansamblurile Ghiocelul și Perinița, Antonia Petre aduce o energie vibrantă și o eleganță distinctă pe scenă. Cu apariții ca solist și dansator în festivaluri de prestigiu din întreaga țară și din străinătate, precum Grecia, Ucraina, Macedonia și Bulgaria, Antonia Petre este un artist desăvârșit în armonizarea muzicii și dansului tradițional. Cu numeroase apariții memorabile la evenimente precum nunți, botezuri, cununii și majorate, Melodic Band București este alegerea ideală pentru a aduce o notă de autenticitate și eleganță la evenimentul tău special. Contactează-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a rezerva prezența formației Melodic Band la evenimentul tău!

WhatsApp Image 2024-04-15 at 22.15.40_ac7154a9

Playlist Antonia

Call Now Button