Chiriac Roxana

IMG-20240415-WA0019

Despre mine

Numele meu este Chiriac Roxana, o tânără artistă de 22 de ani, cu rădăcini adânc înfipte în bogata tradiție muzicală a României. Crescând într-un mediu în care muzica nu era doar artă, ci și istorie și suflet, mi-am dedicat anii de formare studiului celor mai expresive instrumente – pianul, violoncelul și chitara.

Liceul nu a fost doar despre studiile academice pentru mine, ci și o perioadă în care am îmbrățișat patrimoniul cultural al țării noastre, îndrăgostindu-mă iremediabil de muzica populară. Acest gen, cu ritmurile sale vii și melodiile care spun povești despre timpuri străvechi, a devenit centrul universului meu artistic.
 
Energia și pasiunea m-au condus către scena locală și națională, unde am avut onoarea de a participa la diverse evenimente private și festivaluri de muzică populară și pop. Prezența mea scenică este una care captează și transmite emoția autentică a folclorului, în timp ce versatilitatea mea muzicală permite adaptarea la ritmurile contemporane.
În universul digital, am reușit să-mi construiesc o comunitate de peste 23.000 de urmăritori pe TikTok, unde mă dedic zilnic să împărtășesc și să celebrez muzica tradițională românească. Engagement-ul pe care îl primesc este o mărturie a dragostei și aprecierii pe care oamenii o au față de conservarea și promovarea acestui gen.
 
Prin fiecare acord și melodie, îmi propun să păstrez vie flacăra tradiției românești, dar și să pun în valoare modernitatea și dinamismul ei, demonstrând că muzica populară nu este doar o relicvă a trecutului, ci un simbol viu, mereu în transformare.
IMG-20240415-WA0020

Playlist Roxana

Call Now Button