Cu muzica de nunta garantam un eveniment la superlativ !

Suntem o trupa cu muzicieni de elita pregatiti mereu sa facem un show live memorabil cu muzica de nunta. Radu Viorel, fondator al formatiei Melodic Band Bucuresti, Miruna, Laura, Diana si  Adrian suntem la dispozitia ta. 

Punem pasiune in tot ceea ce facem si suntem pregatiti sa facem un show dinamic pentru invitatii tai pe toata perioada evenimentului pentru a crea momente cu adevarat speciale.

Melodic Band Bucuresti este una din cele mai bune si cunoscute formatii de muzica de nunta din Bucuresti, dar si din tara. Solistii formatiei au o experienta de peste 10 ani in acest domeniu ca formatie nunta si nenumarate evenimente în portofoliu.

Cine suntem ?

Radu Viorel s-a născut în orașul Slobozia din județul Ialomița, și a venit la București pentru a învăța să cânte la tambal de la un profesor renumit. Ulterior, și-a perfecționat abilitățile muzicale studiind pianul. 

Având rude în domeniul artistic, Radu s-a integrat rapid în această lume și a colaborat cu numeroși artiști consacrați din acele timpuri, precum Romica Puceanu, Gică Petrescu, Gil Dobrică, Ion Dolănescu, Ionuț Dolănescu, Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu, Nelu Ploieșteanu, Ion Lăceanu, Ileana Ciculete, Ionel Tudorache, Gheorghe Turda și mulți alții.

Eveniment unic in viata ta

Nunta este un eveniment unic in viata ta, iar noi ne dorim sa iasa perfect si sa ramana mereu in amintirea invitatilor tai. Este important sa aveti oamenii dragi alaturi, sa va simtim bine si sa legati amintiri frumoase, care sa dainuie.

Principalele motive pentru care merita sa ai in vedere sa gasesti o formatie de muzica nunta se refera la respectarea traditiei de a avea muzica live la nunta cu diversitate in repertoriul muzical.

Contact

Telefon: 0766809998;

Email: melodicbandro@gmail.com

Youtube: https://www.youtube.com/@formatienuntaevenimente

Judet: Bucuresti

Call Now Button