Formație nuntă

Formație nuntă, acorduri de neuitat: Radu Viorel si Romica Puceanu – Povești și experiente si evenimente de neuitat

Formație nuntă Melodic Band București , Radu Viorel managerul și solistul formației, este un nume de rezonanță în peisajul muzical românesc, având colaborări cu mari artiști ai României între anii 1989-2023.

Aceste amintiri muzicale, pline de emoție și pasiune, sunt povești ce vor rămâne veșnic în inimile celor care le-au trăit.

În anii ’90, Radu, un tânăr timbalist, a avut onoarea de a cânta alături de Maria Dragomiroiu, fiind profund emoționat să o vadă pe această mare doamnă a muzicii pe scenă alături de el.

În acele vremuri, Radu a învățat arta timbalelor de la cei mai mari muzicieni din țară, beneficiind de învățăturile marelui acordeonist Gica Cristea, cu care a colaborat timp de 15 ani.

Romica Puceanu

Un moment de aur în cariera lui Radu a fost colaborarea cu Romica Puceanu, o voce emblematică a muzicii românești.

Impreună au oferit spectacole de neuitat la Restaurantul „Drumetul” în Drumul Taberei, creând amintiri muzicale pline de magie și bucurie.

Astăzi, Radu Viorel împărtășește pasiunea și experiența sa vastă cu membrii formației Melodic Band București, o formație de nunta din București cunoscută pentru profesionalismul și dedicarea sa.

Ei oferă spectacole muzicale excepționale pentru diverse ocazii, de la nunți la aniversări, asigurând că fiecare moment este unic și memorabil.

Notă muzicală

În universul muzical plin de armonie și pasiune al lui Radu Viorel, fiecare notă muzicală și fiecare acord sunt încărcate cu emoții și amintiri.

Radu și formația Melodic Band București aduc în fiecare spectacol o atmosferă unică, în care muzica devine limbajul sufletului, creând conexiuni profunde între artiști și public.

Fiecare interpretare este o călătorie în lumea muzicii, unde sentimentele și trăirile se împletesc într-un dans armonic, lăsând în urmă ecouri de neuitat.

Repertoriu variat

Formație nuntă Melodic Band București se distinge prin repertoriul său variat și prin calitatea spectacolelor, fiind alegerea perfectă pentru cei care doresc o experiență muzicală de neuitat, plină de emoție și magie.

Sub conducerea lui Radu Viorel, echipa promite să transforme fiecare eveniment într-o sărbătoare a muzicii și a bucuriei.

Melodic Band București, sub îndrumarea lui Radu Viorel, continuă să încânte publicul cu interpretări vibrante și spectacole pline de energie și emoție.

Misiunea lor este de a aduce bucurie și de a crea amintiri frumoase prin muzica lor, oferind un repertoriu diversificat și adaptat pentru toate gusturile. Fiecare membru al formației aduce un aport valoros, contribuind la realizarea unui spectacol armonios și echilibrat, care răsfață auzul și sufletul ascultătorilor.

Contact

Alegeți Melodic Band București pentru evenimentele voastre și bucurați-vă de armoniile melodiilor interpretate de formație, sub îndrumarea experimentată a lui Radu Viorel.

Pentru rezervări, nu ezitați să ne contactați la +4-0766.809.998

Email: melodicbandro@gmail.com

Youtube: https://www.youtube.com/@formatienuntaevenimente

 

Call Now Button