Formatii botez

Formatii botez – Melodic Band Bucuresti inca face istorie la nunti si evenimente: O calatorie in timp la nunta din ’98!

Formatii botez Melodic Band Bucuresti,  intr-o zi de septembrie din 1998, in comuna Mihai Bravu, s-a scris o pagina de aur in istoria muzicii traditionale romanesti, avandu-i in prim-plan pe membrii formatiei Melodic Band Bucuresti.

 Aceasta formatie de nunta, renumita nu doar in Bucuresti, ci si in judetele invecinate, a fost martora si artizana unei nunti de poveste, unde traditia si muzica s-au impletit intr-un tablou viu, vibrant de bucurie si culoare.

Ajungand la locul evenimentului pe la ora 10 dimineata, membrii formatiei au fost intampinati cu respect si nerabdare de catre gazde si invitati.

Cortul imens, gazduind peste 500 de persoane, vibra in asteptarea acordurilor muzicale ce urmau sa rasune. 

Atmosfera 

Atmosfera era incarcata de anticipatie, iar Melodic Band Bucuresti, formatie band nunta de exceptie, era pregatita sa ofere un spectacol memorabil.

In acea zi, Melodic Band Bucuresti, formatie evenimente cu un repertoriu divers, a avut onoarea de a acompania mari artisti ai Romaniei, precum Ion Dolanescu si Maria Ciobanu.

De la ora 10:30 si pana in zori, cortul a rasunat in acorduri de hore si sarbe instrumentale, iar solistii formatiei au intretinut atmosfera pana la plecarea marilor artisti. 

Respectul si dragostea invitatilor erau palpabile, iar formatia, cu Radu Viorel la orga, era motorul acestei simfonii de bucurie si traditie.

Ion Dolanescu

Ion Dolanescu, dupa un program artistic deosebit alaturi de Maria Ciobanu, a dorit sa impartaseasca un moment de apreciere cu formatia, felicitandu-i pentru prestatia profesionala si dorind sa imparta un pahar de vin si o masa cu ei.

A fost un gest de recunoastere si respect pentru Melodic Band Bucuresti, formatie nunta Bucuresti, care a transformat acea zi intr-un spectacol de neuitat.

Acest moment de aur reflecta esenta si dedicarea formatiei Melodic Band Bucuresti, formatie nunta, in a oferi spectacole de calitate, pline de pasiune si profesionalism.

Repertoriu 

Cu un repertoriu variat, de la muzica populara la muzica usoara si instrumentala, formatia aduce in inimile ascultatorilor vibratia autentica a muzicii traditionale romanesti.

Alegeti Melodic Band Bucuresti pentru evenimentul vostru si traiti magia muzicii, intr-un spectacol vibrant si autentic, care va ramane vesnic in amintirile voastre si ale invitatilor vostri!

Contact

Aveti nevoie de formatii botez ?

Pentru mai multe detalii si rezervari, nu ezitati sa contactati formatia la telefon: 0766809998 sau prin email: melodicbandro@gmail.com.

asemenea, puteti viziona performantele lor pe YouTube sau vizitati site-ul oficial pentru a va convinge.

Alegeti Melodic Band Bucuresti pentru evenimentul vostru si bucurati-va de un show de neuitat, plin de energie si pasiune!

Youtube: https://www.youtube.com/@formatienuntaevenimente

Call Now Button