formatii muzica de petrecere

Formatii muzica de petrecere – Surprize muzicale si emotii alaturi de legenda muzicii usoare romanesti, Gica Petrescu

Formatii muzica de petrecere fiecare acord si nota sunt pline de viata si emotie, exista momente care raman vesnic in inimile noastre.

Un astfel de moment a fost cand eu, Radu Viorel si formatia cu care cantam la acea vreme, am avut onoarea sa participam la un eveniment in parcul Herastrau din Bucuresti.

Acolo, am avut surpriza vietii: mirii il adusesera ca invitat special pe marele artist Gica Petrescu!

Cu toate ca incepusem sa acumulez experienta, emotiile m-au coplesit.

Gica Petrescu, cu stilul sau unic si diversitatea sa muzicala, de la muzica populara si interbelica la muzica usoara, era un adevarat maestru al genului.

Profesionalismul 

A canta alaturi de el era o provocare, dar modestia si profesionalismul sau ne-au facut sa ne simtim in largul nostru, interpretand melodii cunoscute si apreciate de toti invitatii.

Dupa ce a incantat audienta cu melodiile sale, in aplauzele tuturor, marele artist a avut amabilitatea sa ne prezinte si sa multumeasca intregii orchestre si maestrului Gica Cristea pentru sprijinul acordat in realizarea evenimentului.

A fost un gest de o noblete rara, demonstrand clasa si rafinamentul acestui mare artist.

Si surprizele nu s-au oprit aici! Unul dintre invitati i-a oferit lui Gica Petrescu o sticla de Martini, iar el, cu generozitatea sa caracteristica, ne-a daruit-o noua, orchestrei, recitand versuri dintr-o melodie de-a sa, un imn al tineretii si al vietii traite cu pasiune:

Trece timpul ca nebunul,

Si ma trec si eu,

Am lasat de ieri tutunul,

Si mi-e tare greu.

De ma las de nicotina,

Doctorul mi-a spus

Ca pamantu-o sa ma tina

Zece ani in plus.

De ma las si de pahar,

Doctorul spunea

C-o sa stea si n-o sa plece

Tineretea mea.”

Aceste cuvinte, pline de intelepciune si umor, reflecta spiritul si filosofia de viata a lui Gica Petrescu, un artist cu o educatie si sensibilitate extraordinare.

O seara magica

A fost o seara magica, in care muzica, bucuria si emotiile s-au impletit intr-un tablou viu, colorat de acordurile muzicale ale unui adevarat maestru.

Acea serata ramane un reper de frumusete si armonie in memoria mea muzicala, un moment de neuitat in care am avut privilegiul sa urc pe scena alaturi de o legenda a muzicii romanesti.

In acest tablou vibrant de armonii si emotii, Melodic Band Bucuresti, cu experienta si talentul lui Radu Viorel, reuseste sa creeze un univers muzical plin de culoare si vitalitate, unde fiecare acord si armonie sunt gandite pentru a aduce zambete si bucurie.

Repertoriu divers 

Cu un repertoriu divers si adaptabil, formatia se distinge prin abilitatea de a transforma fiecare eveniment intr-o simfonie de neuitat, unde muzica devine limbajul universal al sufletelor, creand conexiuni unice si momente magice.

Radu Viorel si Melodic Band Bucuresti sunt simbolul armoniei si perfectiunii muzicale, un exemplu de excelenta si maiestrie in lumea muzicii de eveniment (nunta, botez, aniversare sau petreceri tematice).

Fiecare interpretare este un dans al notelor muzicale, o explozie de energie si emotie, care reuseste sa cucereasca inimile ascultatorilor.

Contact

Formatia, cu diversitatea si versatilitatea sa muzicala, este alegerea ideala pentru cei care isi doresc un spectacol vibrant si memorabil, unde muzica si pasiunea se imbina intr-un tot unitar, creand atmosfera perfecta pentru orice tip de eveniment

profesionalismul .

Telefon: 0766809998

Email: melodicbandro@gmail.com

Youtube: https://www.youtube.com/@formatienuntaevenimente

Call Now Button