Diana Serban

IMG-20240419-WA0002

Despre mine

Drumul meu în lumea muzicii a început încă de la vârsta fragedă de 5 ani, când am început să studiez pianul, instrumentul care avea să-mi deschidă poarta către o lume plină de armonie și creativitate. La doar 7 ani, am adăugat și cursurile de canto muzică ușoară la repertoriul meu muzical, studiind în paralel cu pianul la prestigiosul Liceu de Artă „Margareta Sterian” din Buzău. Această experiență timpurie în două domenii ale muzicii m-a ajutat să dezvolt o înțelegere profundă și o versatilitate care mi-au fost de mare folos pe parcursul întregii cariere.

Deși pasiunea mea principală a fost mereu canto, parcursul meu academic a luat o întorsătură interesantă când am ales să studiez Muzicologia la Universitatea Națională de Muzică din București. Această specializare m-a introdus în lumea teoretică a muzicii, oferindu-mi o nouă perspectivă asupra artei pe care o iubeam. Încă din primul an de facultate, am început să predau lecții private de pian și am colaborat cu diverse cluburi și școli private din București, extinzându-mi astfel influența și contribuția în comunitatea muzicală locală.

În 2015, după finalizarea studiilor de Master, am deschis propriul club de muzică, SmArt Creative, în colaborare cu Otilia Andrei, profesor de arte plastice. Acest spațiu a devenit un punct de întâlnire pentru iubitorii de artă și muzică, un loc unde creativitatea și pasiunea se întrepătrund în moduri inovative și inspiraționale.

Cu toate aceste realizări, dorința mea de a performa vocal a rămas vie și arzătoare. În 2022, am început să cânt la diverse evenimente private, momente care mi-au permis să descopăr și să mă alătur formației Melodic Band București. Acest grup de muzicieni talentați și pasionați m-a primit cu brațele deschise, oferindu-mi o platformă pentru a-mi exprima și împărtăși pasiunea vocală. Experiența de a cânta alături de ei a fost nu doar profesional împlinitoare, ci și personal gratifiantă.

Muzica, pentru mine, nu este doar o profesie sau un hobby; este liantul care unește sufletul meu cu inimile celor care mă ascultă. Este sursa zilnică de motivație, un stimul constant pentru progres și inovație în arta mea. Muzica îmi umple sufletul de bucurie și îmi oferă posibilitatea de a trăi într-o lume plină de emoție și frumusețe. Acest parcurs muzical nu este doar o carieră, ci o călătorie continuă a descoperirii și exprimării sinelui prin arta sunetelor.

WhatsApp Image 2024-04-23 at 20.52.18_779d2f06

Playlist Diana

Call Now Button