Nacu Iulia Miruna

Muzica populara

1

Despre mine

Nacu Iulia Miruna este o elevă talentată de la Liceul de Arte din Slobozia, pasionată de muzică încă de la vârsta de 7 ani, când a început să ia lecții de canto. 

A participat la numeroase festivaluri și concursuri muzicale, demonstrându-și abilitățile și dedicarea în domeniul artistic. În prezent, este membră activă în formația Melodic Band din București, participând la diverse evenimente muzicale.

Melodic Band București – Descoperă talentele muzicale ale formației noastre, condusă de Nacu Iulia Miruna, o elevă talentată de la Liceul de Arte din Slobozia. 

Cu o pasiune pentru muzică începând încă de la vârsta de 7 ani, Iulia Miruna a câștigat inimile publicului prin participarea la numeroase festivaluri și concursuri muzicale.
Alăturându-se formației noastre, Melodic Band, Iulia Miruna și colegii săi aduc un spectacol memorabil la evenimentele tale importante. 

Cu servicii de înaltă calitate și o varietate de genuri muzicale, suntem alegerea perfectă pentru nunta ta în București.
 
Contactează-ne acum pentru a afla mai multe despre prețurile noastre competitive și pachetele personalizate pentru evenimentul tău special!
3

Playlist Miruna

Call Now Button